Årets MC-nyheter!

Design uten navn (21).png

Moto Guzzi V100 Mandello

Årets store nyhet fra Moto Guzzi er V100 Mandello. Denne ble lansert høsten 2021, og endelig er den her! Den er proppet med teknologi, i tillegg til innovative løsninger du ikke finner på noen andre motorsykler. Det 5" store TFT-fargedisplayet gir det du ønsker deg av informasjon. I LED frontlykten finner du både omrisset av ørnen, kurvelys. Baklysene er inspirert av etterbrennerne til flymotorer. Sykkelen har sving-ABS, traction kontroll, cruise kontroll, fire kjøremoduser og elektrisk vindskjerm.

Dette er en stor oppgradering for Moto Guzzi når det kommer til motor og spesifikasjoner. Denne står nå utstilt i butikken! 

Les mer her: https://www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=286641116 
 
 

Design uten navn (5).png

Street Triple 765 RS

Street Triple 765 RS er en av de største nyhetene fra Triumph i år. Nå får man ut hele 130 hestekrefter fra denne strålende street-fighteren. Klasseledende ytelse, med de høyeste spesifikasjonene noensinne når det gjelder bremser og teknologi, samt neste nivå innen knivskarpe kjøreegenskaper - vi sier velkommen til den nye målestokken innen nakne sportssykler.

Denne forventes inn i februar 2023. 

Les mer her: https://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/roadsters/street-triple-765 

Design uten navn (23).png

Street Triple Moto2 Edition

Eksklusiv carbon-kåpe, offisiell Moto2TM-design og unik Moto2TM oppstartskjerm. Slik kjenner du igjen den fantastiske nye Moto2TM Edition, den ultimate Street Triple. Moto2 Edition har en en mer aggressiv sittestilling, Ohlins dempere foran & bak, og nummerering på styret fra 1-765.

Begrenset til kun 765 av hver race-inspirert fargekombinasjon. Forventes inn i juni 2023. 

Les mer her: https://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/roadsters/street-triple-moto2 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×